Etiquetas

, , , , , , , , ,

Segona i darrera entrada d’aquest documental fotogràfic que recull tot el que he pogut captar, i espero que immortalitzar en aquest darrer XXV Concurs de Castells.

No parlaré de lo gran que ha sigut aquesta XXV edició, perquè a banda de que crec que es molt evident per tots dels que d’una manera o altre el vam poder veure, he vist moltes cròniques de companys i periodistes que ho detallen i expliquen molt millor del que ho faria jo. Nomes cal veure la repercussió “mediàtica” que ha tingut el Concurs de Castells gaire be per tot el mon.

Per la meva banda nomes dir que ha sigut un “luxe” poder participar una edició mes i portar el meu “granet de sorra” aportant en aquesta edició un “taller de fotografia castellera” amb la col·laboració també del meu company David Oliete, a mes del meu treball fotogràfic que us presento avui.

Agrair el suport rebut per a tota l’organització i direcció del Concurs, molt especialment als senyors Xavier Gonzàlez i Jordi Suriñach per continuar confiant amb mi, i també a la Laia Díaz per la seva amabilitat i disponibilitat durant tot el concurs, gracies per fer-ho tant fàcil.

Per acabar felicitar i agrair a totes les colles i castellers/es per el gran espectacle que ens heu regalat ¡¡¡

A continuacio el documental fotogràfic, esper que us agradi.

Salut

Antoni.