Etiquetas

, , , , , ,

Amb aquest article m’estreno per primera vegada en aquest bonic projecte anomenat #BlogosferaTGN.  http://tblog.tarragona.cat/generositat-fotografica/5686

M’han demanat col·laborar recomanant tres “llocs especials” per mi, de la ciutat de Tarragona. I com no podia ser d’un altre manera he escollit els següents fonamentalment per la seva essència Tarragonina.

  • Escales de l’Arboç:

Un carreró al voltant de la majestuosa plaça La Font, on resideix una de les llums mes màgiques d’aquest ciutat, combinada amb un ambient de pau que fa d’aquest carreró un lloc màgic fotogràficament per retratar-se envoltat de les mes pura essencia Tarragonina.

8bw cropped-sempre_apaisad_unica.jpg

  • Volta del Circ:

Un altre joc màgic per mi, però en aquest cas no per la seva llum, sinó pel Luxe de poder gaudir de la seva barreja de historia, art, i acústica que sense cap dubte es única. A part de visitar el lloc, si teniu ocasió de poder assistir a qualcun dels concerts programats pel Bouquet Festival us garanteixo que es una experiència única.

www.antonicoll.com

  • Local de la Colla Castellera Xiquets de Tarragona: 

Ubicat al carrer Santa Anna, lloc de obligada aturada per qualsevol visitant a la nostra ciutat. Lloc perfecte per aprendre l’essència dels castells i la historia castellera d’aquest ciutat. Podreu veure, gaudir, aprendre i de ben segur gaudir de tot el mon casteller però aquesta vegada de dintre.

Be, espero que us hagin agradat les meves tres recomanacions …

Salut

Antoni Coll